tisdag 10 mars 2009

Ytterligare ett boktips

Har fått ett boktips från Helena på bloggen Vackra Ting - Möbeltapetsering Form, Material, Teknik av Dorothy Gates. Finns tydligen inte ute i handeln utan lånas på våra underbara bibliotek. Har alltså inte själv läst den men den lär vara mycket bra! 

Har utlovat bilder från arbetet med att plocka isär min andra 40-talsfåtölj men har haft problem med min kamera så det har fått vänta. Förtydligande - jag har två likadana fåtöljer, en i Stockholm som jag tänker arbeta med på egen hand och en på kursen i Dalarna. Den på kursen slet jag av tyget på utan tanke på att skriva ner måtten. Jag ska inte göra samma misstag med den andra! Originaltyget är blått och manchesterliknande och jag tror att jag ska försöka få tag på något liknande, men möjligen i någon annan färg. Har hittat ett i en tygaffär på Söder, inte farligt dyrt heller.

Lovar ta bilder från kursen i helgen!

Inga kommentarer: