lördag 28 mars 2009

Så här ser fåtöljen ut innan renovering


Idag plockade jag ner den andra fåtöljen från vinden och passade då på att ta en bild. Så här ser den alltså ut. Nu har jag klätt av den och tagit en massa bilder. Har hört att man kan hitta massor med intressanta saker i en gammal stol, jag hittade en 10-öring från 1958 och en knapp. Tanken är nu att jag ska stoppa och klä om denna själv utan stöd från Ingemar eller Fredrika. Ska bli intressant å se om jag kommer ihåg alla moment.

2 kommentarer:

Helena sa...

Vilken häftig fåtölj, ska bli kul att se resultatet!
Ha det gott/ Helena

Helena Cronséll sa...

Ja visst är den trevlig. Börjar bli ivrig att få den klar. Problemet blir väl att sätta ihop den igen och hitta nya armstödslister. Om du har några tips om var man kan köpa färdiga sådana så tipsa gärna.// Helena C