torsdag 4 juni 2009

Smygstygn!

Har äntligen hittat en bild på hur man syr smygstygn. Ska ju ge mig på fåtöljen nästa helg och då ska ryggen fast så osynligt som möjligt. Har köpt en stor rulle tråd men tror att jag måste köpa ny eftersom färgen inte är densamma. Det kritiska momentet med att göra stygnen så lite synliga som möjligt verkar vara små stygn. Ska lägga in fler stygn så småningom och möjligen en och annan knut.

3 kommentarer:

Helena sa...

Vill höra hur det gick när du gjort stygnen! Ska försöka lägga in bilder på stolen till veckan, blev faktiskt bra! Har ingenstans att ha den bara så jag funderar faktiskt på att lägga ut den till försäljning, ska göra en liten fotpall som ska höra till. I morgon ska jag på auktion, har sett en jättefin stol jag vill ha (om den inte blir för dyr) Ha en bra vecka/ Helena

Helena sa...

Fick inte fåtöljen, blev så sent så jag hade inte tid att vara kvar tyvärr!
Men det kommer en ny auktion nästa vecka....
Ha det bra/ Helena

Anonym sa...

Vad bra. Nu kan jag också sy i smyg.