söndag 15 mars 2009

En före-bild på fåtöljsryggen

Här en bild på ryggen som ska åka på kurs till Tyresö nästa helg. I sitsen var det betydligt fler resårer, närmare bestämt 9 st. Ett virrvarr som nu är surrat och klart enligt konstens alla regler. Testar nu att också lägga in bilder och text via mail och det gick ju bra! Har förstått att det går även via mobilen men så långt har jag inte kommit än i mitt bloggande.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej!
Vad spännande att följa fåtöljen! Visst var det mycket snörande med resårerna....krångligt men kul!
Jag har kommit så långt så jag fått lagt på tagel och sytt fast det vita tyget över (som jag inte kommer ihåg vad det heter). Nästa gång ska jag till med knapparna i ryggen. Ha det gott/ Helena (vackra ting)

Helena Cronséll sa...

Mycket snörande var det! Och inte helt enkelt heller men det kändes tillfredsställande när alla var på plats. Jag har för mig att det vita tyget heter Domestik. Oj, har du knappar på din! Det måste du berätta om!! Läste i den orange boken om knappar och det verkade vara väldigt komplicerat. Jag tror inte det är så farligt. Säger mer om boken tror jag. Men håll mig gärna uppdaterad! // HC