onsdag 25 mars 2009

Tyget är valt!


Nu har jag äntligen bestämt mig för tyg. Det blev inte manchester eftersom färgerna var så tråkiga. Det blev istället ett enkelt tyg i en blå/grå färg. Bilden gör inte färgen rättvisa, mycket snyggare i verkligheten. Jag var lite sugen på samma tyg i rött men gick på den mer diskreta. Kanske synd? 169 kr per meter. Jag köpte 5 meter och hoppas att det räcker till båda fåtöljerna. Nu ska jag bara samla mod till mig och klippa till de olika bitarna.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Tyget får mig att tänka på Paul Paljett. Fin kille.

/Laars

Anonym sa...

Snyggt tyg, vad spännande!
Själv var jag också och handlade ett tyg idag, vitt och beige...
Har börjat sy tyget på sitsen så det tar sig!
Hoppas du fick mitt mail på min fåtölj rygg...
Ha en bra helg/ Helena

Helena Cronséll sa...

Det är sannerligen inte lätt med tyg. Det finns för mycket att välja mellan! Men jag tror att det blir bra till sist. Jag såg ett inslag på TV för ett tag sedan. En tapetserare som designade och vävde sitt eget tyg. Jag blev sugen på att ta en vävkurs! Sen har jag pratat med en arbetskollega och han tyckte att jag skulle lära mig att fläta rotting. Kollade upp om det finns någon som håller kurs men jag hittade ingen. Någon som vet? // Helena C