måndag 2 mars 2009

Mina verktyg


Mina verktyg! Mitt nästa inköp kommer att bli en gummiklubba. I veckan ska jag nämligen plocka isär den andra av mina två 40-talsfåtöljer. 

6 kommentarer:

Sara sa...

Du måste skaffa ett hobbyrum... kanske ska vi helt enkelt skaffa oss en lokal... jag tar en silversmideskurs först bara.

Helena Cronséll sa...

Tycker jag låter som en utmärkt idé! Nu har jag köpt gummiklubba och lånat två böcker på bibblan. Eftermiddagen är räddad!

Helena sa...

Hej!
Vad kul att du hittade min blogg! Ska ta upp den till våren igen....
Vart i Dalarna går du kurs? Falun? Jag håller på med 2 fåtöljer, står i vardagsrummet och det är totalkaos! Så nu håller jag på och renoverar vårt extrarum som ska få bli "pysselrum".
Hör gärna av dig igen! Ha det bra/ Helena

Helena Cronséll sa...

Hej Helena

Kul att du tittade in. Jag går kursen i By Kyrkby ett par mil från Avesta. Min pojkvän har ett gammalt torp i Hovnäs som ligger i närheten. Såg att du också håller på att snöra till resårhuset på dina fåtöljer. Blir nyfiken på hur det går och om du är klar med stoppningen. Om du har bilder kan du väl visa. I helgen ska jag plocka isär min andra fåtölj. Jag lägger ut bilder på hela proceduren. Nästa kurs är nästa helg! Ska bli ruskigt kul. Vi kan väl hålla varandra uppdaterade. Blir otroligt avundsjuk på ditt kommande pysselrum, // Helena C

Helena sa...

Jättekul om vi håller lite kontakt, vi kan ju maila...så kul när vi verkar vara på samma nivå!
Du ska få ett tips på en jätte bra tapetserarbok ifall du inte läst den. Har den inte här just nu, skickar namnet imorgon. Nu har jag målat klart taket och ska göra kvällen framför tvn! Ha en trevlig helg/Helena

Helena Cronséll sa...

La till din blogg. Hoppas det är ok? Vi håller kontakten med våra projekt. Tar gärna titel på boken! Trevlig helg. // Helena C