onsdag 27 maj 2009

Sitsen börjar ta form


Eftersom det inte går att spika fast tyget på ovansidan, finns ingen träram där, så måste jag sy. Har köpt en stor rulle tråd och tränar mig på smygstygn. När ovansidan på sitsen ska på ska ju stygnen vara osynliga. Det var länge sen Fredrika på Tyresökursen visade mig smygstygn men jag tror jag kommer ihåg.

3 kommentarer:

Gårdsromantik sa...

Vilket projekt - hoppas du kommer ihäg smygstygnen - annars får väl jag lära dig - är syfröken när jag inte står i butik! ;-)

Kram Maud

Helena Cronséll sa...

Vad bra!! För jag är inte säker alls. Har du någon bild på hur man gör. Ska gå n på din blogg genast och titta vad du skriver om. // cronselskan

Helena sa...

Hej!
Jag tror inte jag kommer ihåg....står det inte i någon bok tro? Jag har heltorka! All energi går åt till en uteplats vi håller på med, imorgon ska det läggas plattor!
Ha det så bra/ kram Helena