tisdag 5 maj 2009

Den hemlige kocken!

Har nu fått tummen ur och läst boken om tillsatser i mat - Den hemlige kocken! Kan verkligen rekommendera den, men tro inte att det blir mycket lättare att fylla kylen med mat efter det. Var just inne och tittade på författarens hemsida och såg till min förtjusning att han bloggar. Om du är lika ilsk på livsmedelsindustrins tappra försök att långsamt döda oss så syns vi kanske på Mats-Eric Nilssons sida. Och nu ska jag kasta mig över hans andra bok Äkta vara!

2 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Tack för din gulliga kommentar. Det tålamod du lägger ner på dina stolar skulle jag aldrig kunna ha. Men det är ju så när man hittar något man gilla rås orkar man nästan hur mycket som helst. Den boken har jag köpt men inte läst än.

Kram Ullis

Helena Cronséll sa...

Ja, det är tålamodsprövande men så länge man har en bild framför ögonen så känns det lite spännande. Sen ska ju slutresultatet bli som bilden annars tröttnar man nog. Som sagt jag rekommenderar boken varmt och ska läsa uppföljaren i helgen. Återkommer om den är lika uppslukande. När/om du läser den kan du väl skriva vad du tycker. // cronsellskan