måndag 18 maj 2009

Ännu mer tillsatser!


Nu har jag inhandlat och påbörjat uppföljaren! Har inte hunnit så långt men den verkar minst lika bra som Den hemlige kocken.

3 kommentarer:

Helena sa...

Såg att ni satt egen potatis, gott! Har tyvärr inte plats till det men lite grönsaker och örter ska jag försöka få till,
Ha det bra/ Helena

Helena Cronséll sa...

Ja, jag påtade ner några stycken och hoppas att det ska komma upp några till midsommar. Delar av landet har sandjord så jag förmodar att de ska trivas. Förra året satte jag en massa olika saker men jag tror det får räcka med potatis och rödbetor i år. Möjligen lite persilja också. Men sen vet jag att jag blir för ivrig och sätter en massa annat också. Vi får se helt enkelt! Ska gå in och kolla om du valt tyg till stolarna nu. // cronsellskan

Ullis/Leva på landet sa...

Den har jag missat. Skriv gärna sedan och berätta vad du tyckte om den så jag vet om den är lika läsvärld som den första.

Ha det bra!
Kram Ullis