söndag 3 maj 2009

Nysnickrad verktygslådaFrågade pappa om han sparat den gamla hovslagarlådan han hade på den tiden vi hade hästar. Den hade eldats upp. Han frågade hur den skulle se ut och vipps, två timmar senare hade han byggt en. Nu har jag värdens finaste låda att ha alla mina verktyg i. Det enda som saknas är rundstaven att hålla i. Den ska jag köpa nästa gång jag kommer till Dalarna.

4 kommentarer:

Helena sa...

Vad bra med en rejäl verktygslåda! Själv har jag en ful i mintgrön plast.....
Nu har jag lagt upp lite bilder på min nya stol.
Ha det bra/ Helena

Helena Cronséll sa...

Spännande, ska genast gå in och kolla! // cronsellskan

Helena sa...

Hej! Stolen köpte jag på Ta till vara....fåtöljen är jag inte klar med tyvärr, men ska få åka in någon dag när hon jobbar och göra klart den. Tanken är att jag ska fortsätta kursen i höst, men nu fixar jag själv tills det drar igång igen.
Ha det bra/ Helena

Helena Cronséll sa...

Har också planer på att fortsätta kurs i höst. Går du på helger eller vardagar. Hur många gånger per kurs? Jag skulle egentligen vilja gå en längre och sammanhållen kurs en hel termin där man hinner slutföra t.ex en fåtölj. Min kurs i Tyresö är ju bara en helg och den i Dalarna var tre helger. Ska följa din stol med intresse. Vi ska till Dalarna i helgen och hoppas kunna bli färdig med min första sits.// cronsellskan