måndag 9 juli 2012

Resårer!

Idag har jag börjat snörningen av de 32 resårerna. Har kommit halvvägs och är helt slut.

2 kommentarer:

Kajsa sa...

Du är så himla duktig! Har själv tankar på att starta ett projekt med en karmstol, problemet är bara att vi inte har några kurser inom området här uppe i norr. De flesta delarna tror jag att jag hittat bra beskrivningar på, men snöra resår... tror du att du skulle kunna lägga ut en ordentlig beskrivning på hur man gör eller kanske filma själva principen? Behöver all hjälp jag kan få. :) Vet inte om jag kommer se om du svarat så du får gärna maila mig på daduck@passagen.se

med imponerade hälsningar/ Kajsa

Ewa sa...

Jag har filmat hur snörning går till. Det är min lärare på kursen på Fristads Fhs för några veckor sedan som snörar på min fåtölj. http://www.youtube.com/my_videos_edit?ns=1&video_id=SbvqTBekZn8

Hälsningar Ewa