måndag 16 juli 2012

Nu får den vila

Idag tar ledigheten i Dalarna slut och soffan får vila. Har hunnit ganska långt med den och jag är nöjd än så länge. Nu återstår att fixa till sidorna med mer kroll och avsyningar och därefter tagel, domestik och vadd. Sen det roligaste av allt - nytt tyg. Vad sägs om chockrosa plysch?

3 kommentarer:

Ewa sa...

Hej!

Det kan nog bli läckert med chockrosa plysch. Undrar, var har du köpt den ställning som du sätter dina möbler på?

//Ewa

Helena Cronséll sa...

Hej Ewa. Jag har köpt dem hos Nevotex. Jättebra grossist men problemet är att du måste ha ett företag för att få köpa. Be din kursledare beställa. Går säkert.

// Helena

Ewa sa...

Hej Helena!

Ah, var faktiskt inne på deras hemsida idag. Ja, min kursledare som jag hade nu för några veckor sedan har sagt att hon gärna köper in åt mig. Tack för tipset.

//Ewa
13