onsdag 11 januari 2012

Instruktionsbok

Jag har fått en fråga från Monica, som är tapetserarlärling i Norge, var jag fått tag i den här boken. Och problemet är att den mig veterligt inte går att få tag på. Jag får låna den på biblioteket varje gång jag behöver lösa ett stoppningsproblem. Den är inte så pedagogisk i sina förklarande texter men det går oftast att räkna ut hur man ska göra med hjälp av bilderna. När ska det komma ut en BRA instruktionsbok?!
2 kommentarer:

Malin sa...

hej! jag håller på och utbildar mig till möbeltapetsör, dock tycker jag att det finns få bra böcker, dock har icaförlaget kommit ut med en ny... vad den nu heter kommer jag inte ihåg... men jag har sett den oranga boken som vi säger på tradera några gånger och då har den gått på ca 800-1000 kr. STM (fd STC) har pratat med upphovsmännen om att börja ge ut denna igen, men då vill de ha pengar för detta då de gjorde boken mer eller mindre gratis på 60-70-talet(?) men om vi har tur kanske vi kan fåihop en deal med dom... jag kan bara hoppas!! då jag själv tycker den är en jättebra "bibel" och turen att ha en...

ps roligt med en till blogg som man hittat!!!

Helena Cronséll sa...

Hej Malin. Tack för info. Ska försöka ta reda på titeln på ICA:s nya bok. Var utbildar du dig? Hur många år? Är du nöjd?