fredag 30 april 2010

Näst sista!

Nu har jag bara en gång kvar på terminskursen i Huddinge och fåtöljen börjar i och för sig ta form men är långt ifrån klar. Får nog tyvärr bita i det sura äpplet och inse att jag inte kommer att hinna. Synd att det är moment kvar som jag aldrig gjort tidigare, snoddarna och vecken framtill på armstöden, annars hade jag kunnat färdigställa den själv. Undrar om man får ha den kvar på plats över sommaren så man slipper frakta den.

Sydde klart tyget i vecken och sen var det att klippa upp igen för benen. Återigen fick Fredrika hålla i saxen. Sen limma och låta torka.


Visst blev det fint! Spikade också fast det på baksidan. Kvällen gick alldeles för snabbt!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt. Jag skulle kunna ställa in den hos min mamma som bor 500 meter från kurslokalen. Alt köra hem den till mig så länge/Anders

Helena Cronséll sa...

Ska höra om man får ha den kvar. Vore väl det mest bekväma eller? Ber lite om ursäkt att jag inte får den klar. Men å andra sidan kommer ju båda hinnas med nästa termin eftersom jag hunnit en bit påsen andra.

Anonym sa...

Kolla - om det inte fungerar fixar vi det. Om inte du tagit dig av dem skulle det inte blivit av. Har ingen som helst brådska.
//A