söndag 22 november 2009

Kursdag 2


2 kilo kroll är på plats...
...entränning likaså.
Har slagit nytt tyg på mina knappar.
Hemma igen efter 2 dagars kurs. Trött men lycklig. Har blivit klar med genomdragen både i sitsen och ryggen. Stygnen i ryggen är sydda som en solfjäder för att det inte ska bli bulligt. Nu ska entränningen spikas fast och sen ska det dras åt igen. Köpte med mig 1 1/2 kilo tagel och domestik hem. Hoppas kunna göra den klar utan hjälp. Det svåraste blir nog knapparna. Har ju inte gjort det tidigare. Fredrika visade mig knappknuten men den kunskapen kan ju vara borta när det är dags. Nästa kurs är till våren!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det ser verkligen jättefint ut. Ser fram emot att få placera min överdimensionerade bakdel på ditt hantverk!

Den lille farbrorn

Helena Cronséll sa...

Här ska inte placeras några överdimensionerande bakdelar på mitt hantverk! Men små gulliga dito går alldeles utmärkt.