tisdag 19 januari 2010

Årets första kurs

Nu har jag anmält mig till ännu en kurs hos Studieförbundet Vuxenskolan, en terminskurs! Under tretton torsdagskvällar ska vi samlas i Huddinge och varje tillfälle är 3 timmar. Vi startar den 28 januari. Så under våren kommer ni att kunna följa mina och kursvännernas ansträngningar att bli bättre i tapetserarhantverket.

Dessutom har jag fått mitt första uppdrag! Ska hjälpa en arbetskollega med två fåtöljer från sent 1800-tal. Kort på fåtöljerna kommer inom kort. Året börjar bra. Nu ska jag bara starta en liten firma också så att jag kan ta på mig fler uppdrag.

2 kommentarer:

Den Lille Farbrorn sa...

Bra, men varför så småttigt? "En liten firma"? Pyttsan.
"Nu ska jag bara starta ett världsomspännande konglomerat och lägga hela jävla tapetserarmarknaden under mina fötter!"

Hälsar en liten farbror som hellre lyssnar till strängar som brister än aldrig spänner en båge.

Anonym sa...

Hej Helena,
Säg till när du är redo för nästa uppdrag. Tanken börjar så småningom mogna hos mig. Klart man stödjer en entreprenör!
/Katarina
PS: Härlig sida!