lördag 28 februari 2009

Varför denna blogg!

Har tidigare gått två helgkurser i möbeltapetsering och håller för närvarande på med en kurs under våren. Jag har stoppat och klätt om fyra stolssitsar och nu har jag satt tänderna i en 40-talsfåtölj. Tycker det är vansinnigt kul och drömmer lite om att sadla om och utbilda mig till tapetserare. Har kollat runt bland utbildningar och visst skulle det vara möjligt om man bara vågar! 

På denna blogg kan du följa mina tappra försök att stoppa och klä om möbler. 

2 kommentarer:

Anonym sa...

Kommer den att handla om golf, hästar, general, öl för finsmakare eller kanske det onödiga i att satsa miljarder på rymdforskning? Så funderade jag innan jag gick in på din blogg. Jag hade INTE gissat på möbelfixning! Coolt! Kram

Helena Cronséll sa...

Ja visst är det otippat! Men vi kan diskutera alla de andra sakerna också! // Kram