onsdag 23 april 2014

Kvällsarbete

Så blev jag klar med avsyningen runt om. Både de snedställda och de raka. På baksidan fick jag använda dubbelspetsnål. Sen var det dags för fastredningsstygn för tagel. Ca 700 gram kommer det att gå åt. 

Nästa onsdag är det ledigt för Valborg. 2 kommentarer:

Lena sa...

Tack! Det är fantastiskt att kunna följa arbetet på din blogg. Skönt att tyget nu är beställt så att jag inte kan ändra mig fler gånger,
/Lena

Helena Cronséll sa...

Ja den börjar ta lite form nu. Alla på kursen är förtjusta i den och inte minst jag skulle vilja ha den i vardagsrummet! Men den kommer ju inte att bli klar så jag får väl fortsätta med den till hösten. Eller vill du att jag gör den klar utan handledning av Fredrika? Är lite tveksam till det eftersom ni pratat om skarven på ryggen men det är kanske inte så komplicerat?

Oj vilka dåliga bilder min mobil tar. Måste köpa en ny!

Helena