tisdag 15 september 2009

HJÄLP!

Jag har ett problem. Längs med armstöden på mina fåtöljer sitter ett tunt blad av fanér. Syns på bilden som är tagen innan nedmonteringen. Har ingen aning om var man kan få tag i nya (ska ju vara 2 stycken på vardera fåtölj) och var man kan få dem böjda så att de kan limmas på armstöden. Vinkeln på varje blad är ju 90°. Är det någon som har något tips?

2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej! Kan tyvärr inte hjälpa dig, tänkte bara skriva några rader....hinner inte alls med datorn längre, skolan tar all tid. Jobbigt men jätteroligt! Idag har jag varit på kurs i Feng Shui, väldigt intressant! Vad fin fåtöljen blir, bara jag får lite tid ska jag göra klart min stol också som står halvfärdig.
Ha en fortsatt bra vecka/ kram Helena (vackra ting)

Helena Cronséll sa...

Har varit inne på din nya blogg! Ser fin ut.