söndag 5 april 2009

Hittat ett nytt objekt
Tomas hittade en stol när han vårstädade. Självklart kastade jag mig över den. Ryggen var lös så jag var tvungen att limma den och då fick jag nytta av min gummiklubba! Har också påbörjat sitsen men har tyvärr ingen kroll och tagel så fortsättning följer. Funderar på att åka in till Avesta imorgon och inhandla lite smått och gott.

3 kommentarer:

Anonym sa...

hej Helena!!!!!!!! Vad gör du o påsk????? Vi ska tll Beddinge!!!!! :)

Anonym sa...

TJENA MOSS!!!!!!!!!!!!!!!!
SNYGGA STOLAR!!
PAPPAS KOMMENTAR: JAG SER GUMMIKLUBBAN!!!
MAMMAS KOMMENTAR: SNYGGA STOLAR!! E DE TILL SALU??
TILDAS KOMMENTAR:HEJ HELENA.JAG HAR SPELAT GOLF!! OKEJ... DET VAR MIN FAMILJ DET. ÄR BILDERNA IFRÅN DALARNA ELLER IFRÅN DIN LÄGENHET I STOCKHOLM?? / HANNA:)

Helena Cronséll sa...

Hej på er!!!! Vad kul att ni är inne på min lilla blogg. Bilderna är från Dalarna. Ni måste komma upp och hälsa på snart. Allt är till salu! Ni får köpa vad ni vill. Vad skönt med Beddinge. Vad kul att Tilda spelar golf! Hur går det för dig? Hälsa alla med en jättekram och en stor bamsekram på dig. //HC